portret van Marida
 

Marida

Hartelijk welkom op mijn site. Onder de bedrijfsnaam Marida Overgaauw Interior Decorating ben ik al ruim 15 jaar actief voor particulieren en ondernemers.

Mijn dienstenpalet omvat kleur- en stylingadviezen, decoratieve schildertechnieken, kunst-op-maat, cursussen en het begeleiden van nieuw- en verbouwprojecten. Kortom, ik ben veelzijdig inzetbaar om sfeer te scheppen en om een speciale uitstraling te realiseren. Nu eens door een oud kastje nieuw leven in te blazen, dan weer door een heel kantoorinterieur een stijlvol gezicht te geven.

leservaring
Jarenlang diverse cursussen gegeven ism met woonbladen als Nouveau, Ariadne, Residence, voor particulieren en bedrijven, Volksuniversiteit Arnhem, Laren, daarnaast cursussen gegeven op eigen atelier. Demonstraties op diverse woonbeurzen . Diverse publicaties voor woonbladen verzorgd en meegewerkt aan programmas voor radio en tv.Eigen Huis en Tuin, radio 6FM.

opleiding
Grafische School, vakopleiding decoratieve verftechnieken. Daarnaast diverse cursussen gevolgd bij decorateurs in het buitenland.